0

Gisele BundchenWááát? Als deze geruchten waar zijn, weten wij het ook niet meer. Insiders hebben aan The New York Post verteld dat Gisele Bündchen, ‘s werelds best betaalde model, plastische chirurgie heeft ondergaan.

Sterker nog, het topmodel zou zich hebben vermomd in een burka, zodat ze onherkenbaar over straat zou kunnen lopen. De geruchtenmolen is op gang gekomen door haar privé-chauffeur, die al jarenlang in dienst is van Gisele. Op 14 juli werd Gisele namelijk in Parijs gespot, toen ze dus werd rondgereden door haar chauffeur. De dag erna werd haar chauffeur weer gespot toen hij twee vrouwen, gehuld in burka’s, bij een kliniek voor cosmetische chirurgie afzette.

Deze mysterieuze vrouwen waren waarschijnlijk Gisele en haar zus Rafaela. De volgende dat keerde de chauffeur terug naar de kliniek om de mystery guests op te halen en bracht hij hen naar een spa. Vijf dagen later werden Gisele en zus Rafaela gespot op het vliegveld van Parijs. Volgens de bronnen heeft Gisele voor ongeveer €10.000,- haar ogen en ‘verzakkende’ borsten laten pimpen.

  • Gisele Bundchen 500

(Beeld: www.instagram.com/gisele/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties