0

Z100's Jingle Ball 2014 - ArrivalsWe weten het allemaal nog héél goed; op 6 juni 1998 werd de eerste aflevering van Sex and the City uitgezonden. Sindsdien waren we niet meer weg te slaan achter de televisie voor de comedyserie én werd het door velen van ons bekroond tot favo tv-programma of all times.

Laatst gingen er nog geruchten dat er nieuwe afleveringen zaten aan te komen van SATC, maar dat moet helaas nog bevestigd worden. Het is nu alweer elf jaar geleden dat de eerste aflevering werd uitgezonden en zes seizoenen later werd er helaas een emotioneel einde aangebracht. We moesten destijds flink afkicken, omdat we geen genoeg konden krijgen van Miranda, Carrie, Charlotte en Samantha. Gelukkig hebben we nu goed nieuws over Sarah Jessica Parker, want er gaan namelijk geruchten dat de actrice de hoofdrol gaat spelen in een nieuwe comedyserie op HBO.

Het zou gaan om de serie genaamd Divorce, waarin de nadruk wordt gelegd op een koppel dat héél lang in een scheiding ligt. Naast het glanzende hoofdrolletje voor SJP, zou ze ook uitvoerend producent worden. We zijn in ieder geval heel erg benieuwd of er binnenkort contracten worden getekend. Yay!

  • Z100's Jingle Ball 2014 - Arrivals

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties