0

MOAM voor HEMA avaHEMA probeert altijd mee te doen met de grote ketens, maar dan voor een betaalbare prijs. Toch mag dit nog niet zo baten en worden voornamelijk de basics nog gescoord bij de winkelketen.

HEMA wil hier nu verandering in brengen en heeft daarvoor de handen ineen geslagen met een ontwerpersgroep. Deze heet MOAM, wat staat voor Mode Amsterdam, en bestaat uit vier leden die ieder net zijn afgestudeerd en hun uiterste best gaan doen om HEMA-kleding populairder dan ooit te maken.

Gelukkig staan ze er nog niet helemaal alleen voor. Af en toe springen bekende gezichten in de mode, zoals Frans Molenaar en Olcay Gulsen, bij en anders staan AMFI-docent Peter Leferink, stylist Frans Ankoné en HTNK-eigenaresse Mariette Hoitink voor ze klaar.

De 20-delige MOAM voor HEMA-collectie die de ontwerpersgroep heeft gemaakt, bestaat voor het grootste deel uit vrouwenkleding (yes!). Bloesjes, pantalons, blazers, alles komt aan bod. Voor mannen is er onder andere een overhemd en een trui in de collectie te vinden.

De designers houden zich echter niet alleen met kleding bezig, maar ook met accessoires en agenda’s. Helaas is het nog wel even wachten, want de items zijn pas vanaf september in tweehonderd HEMA-filialen te vinden. Wij zijn heel benieuwd! Jij ook?

De huidige collectie van HEMA bekijken? Klik dan hier of op de afbeelding hieronder.

MOAM voor HEMA

www.hema.nl

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties