0

kim en north 150Het is nog maar de vraag hoe North West zal gaan reageren als zij als tiener haar moeder poedeltje naakt zal zien op het internet. Voor nu doet Kim Kardashian er alles aan om haar dochter tot de max te verwennen, zolang het maar niet met eten is.

Kim Kardashian schijntsamen met haar chef haar kleine Nori namelijk met 16 maanden oud al op een streng dieet hebben gezet. De kleine mag alleen organisch voedsel binnenkrijgen en suiker is een absolute no go in huize West. Koekjes, ijs of toetjes zullen dus echt niet in het mondje komen van North. Kanye vind het allemaal iets te overdreven, maar laat het over aan zijn vrouw. Nori zelf wordt er alleen maar verdrietig van als zij met andere kindjes speelt en die wel lekkernijen mogen volgens een insider.

North mag dan geen suiker van haar mama Kardashian, maar zal wellicht binnenkort wel haar eigen privé pretpark krijgen. Kim was in Australië om haar parfum te promoten en heeft haar oog laten vallen op een eiland genaamd Turtle Island en denkt eraan deze aan te schaffen. Hier wil ze voor haar dochter een compleet park laten bouwen met een waterglijbaan en reuzenrad als hoofdattracties. Het stuk drijvende land zal maar liefst 5 miljoen gaan kosten.

  • kim en north

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties