0

RUMOUR Er bestaat een sextape van Khloe Kardashian metHet leven is op dit moment niet erg makkelijk voor Khloe Kardashian. Vanmorgen schreven we al over het gerucht dat O.J. Simpson haar échte vader zou zijn en natuurlijk is er die pijnlijke situatie met haar man Lamar. De basketballer ging vreemd met diverse vrouwen en kan niet met zijn handen van drugs afblijven.

Nu schijnt het ook nog zo te zijn dat er een sextape van Khloe bestaat. Volgens de geruchten is er een flinke onderhandeling tussen de realityster en Lamar gaande over de scheiding. Nadat Khloe en haar moeder Kris met de nodige voorwaarden kwamen via een advocaat, besloot de basketballer een flink eisenpakket naar hen te sturen.

De details van een mogelijke deal? Lamar wil 10 miljoen dollar en Khloe’s verlovingsring ter waarde van $875,000 in ruil voor stilte over de familiegeheimen van de Kardashians. Eén van die geheimen is de sextape die Khloe samen met Lamar maakte…

Hopelijk is dit enkel een gerucht en gaat het er een stuk vriendelijker aan toe tussen Khloe en Lamar. Het begon toch ooit als liefde op het eerste gezicht en de twee waren jarenlang dol op elkaar.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian

Lamar en Khloe afgelopen april bij Kourtneys verjaardag

Lamar en Khloe afgelopen april bij Kourtneys verjaardag

Lamar Odom

Lamar Odom

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties