0

beyonce zwanger 2014 150Hoewel het de laatste tijd wat stiller was met geruchten omtrent Beyoncé en Jay Z, is het power koppel na het ‘liftincident’ in een shitstorm terecht gekomen. Jay Z zou aan de lopende band vreemdgaan en dat zou de reden zijn dat Solange zo los ging tegen haar schoonbroer. Een breuk leek onvermijdelijk.

Of toch niet? Volgens het Amerikaanse OK Magazine is de reden dat Beyoncé en Jay Z zich zo vreemd gedragen de laatste tijd dat de zangeres in verwachting is van een tweede kindje! Jay zou er alles aan doen dat Beyoncé stress vrij door het leven kan gaan. Haar crew mag enkel op een zachte toon om haar heen praten, er staat constant rustgevende muziek op, hij geeft haar enkel super gezond eten en de rapper gedraagt zich heel beschermend.

Dat was precies hetzelfde toen Beyoncé vorige keer zwanger was van Blue Ivy. Het schijnt dat het duo een tijdje geleden een heart to heart met elkaar had waarin de prachtige zangeres hem zou hebben verteld dat ze niet zonder hem kan. Hij doet nu alles om hun relatie, die volgens OK Magazine niet zo vlekkeloos verliep, te redden.

Laten we hopen dat dit gerucht waar is!

  • beyonce zwanger 2014 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties