0

Doutzen Kroes for Victoria's Secret 2008-2014Toen Doutzen Kroes aan tafel was geschoven bij Humberto Tan’s RTL Late Night, deed ze een soort van flinke onthulling. Het Victoria’s Secret model ‘weet’ namelijk niet of de Victoria’s Secret show er voor volgend jaar nog inzit, omdat er “nog andere gegadigden waren” die wel interesse hebben in het Nederlandse topmodel. 

De geruchtenmolen rondom Doutzen ging hierdoor natuurlijk flink draaien, want wie o wie zou Doutzen dan een contract willen aanbieden? Nu gaat dus het gerucht dat bekend lingeriemerk La Perla Doutzen wil strikken voor de modeshow van 26 januari in Hôtel Salomon de Rothschild in Parijs. Deze lingerieshow kun je niet vergelijken met de Victoria’s Secret Show, want de nieuwe lingerielijn genaamd Atelier is van hoog niveau en wordt in de vorm van een ‘coutureshow’ getoond aan de genodigden.

Denk bijvoorbeeld aan lingerie met prachtige details, doorschijnende en verfijnde en doorzichtige stoffen. We zijn benieuwd of we een aantal Victoria’s Secret Angels bij de La Perla show kunnen bewonderen op 26 januari. Het zou in ieder geval heel bijzonder zijn als Nederlands trots Doutzen de La Perla catwalk onveilig mag maken.

  • Doutzen Kroes for Victoria's Secret 2008-2014

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties