0

RUMOUR Dit topmodel verwacht een vijfde kindjeHet lijkt erop alsof topmodellen geen enkele moeite hoeven te toen om weer terug in shape te komen nadat ze een kind op de wereld zetten. Hetzelfde geldt voor deze dame, die op dit moment vier kinderen heeft.

Maar het gerucht gaat dat Heidi Klum zwanger is van haar vijfde kind. De 40-jarige presentatrice van Project Runway is een tijdje terug gescheiden van zanger Seal en heeft op dit moment een relatie met haar bodyguard Martin Kristen. Het lijkt goed te gaan tussen de twee; zelfs zo goed dat ze hun relatie willen bekronen met een kind.

Dat beweert Heidi’s fitnesscoach David Kirsch tenminste, een man die ze inmiddels al 20 jaar kent. Het Duitse Bild vroeg hem of Heidi zwanger was en daar antwoordde hij kort op: ‘”Ja”.

Of het écht zo is en wanneer Heidi uitgerekend is, is nog even de vraag. Als ze zwanger is dan betekent dit dat ze van een derde man een kind krijgt. Naast Seal had ze een relatie met de Italiaanse Flavio Briatore waar haar oudste dochter Leni uit voortkwam.

Heidi gisteravond  bij de American Music Awards... We zien nog geen buikje maar misschien dat ze ons goed weet af te lijden met haar zwarte outfit en de vele tierelantijntjes.

Heidi gisteravond bij de American Music Awards… We zien nog geen buikje maar misschien dat ze ons goed weet af te lijden met haar zwarte outfit en de vele tierelantijntjes.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

 

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties