0

kris khloe lionel 150Wie een goede blik werpt op de hoofden van Kourtney, Kim en Khloé Kardashian ziet meteen dat de jongste van de drie eigenlijk een compleet ander gezicht heeft. Het kan natuurlijk zijn dat de genen van één van de ouders, Kris of Robert, de overhand hadden maar Khloé schreeuwt al tijden van de daken dat ze overtuigd is dat ze een andere vader heeft dan haar zussen.

Eerst werd er gesproken over O.J. Simpson en een kapper, nu gaan de geruchten dat niemand minder dan Lionel Richie de échte vader van Khloé Kardashian is. Het schijnt dat Kris wel van een hapje buiten de deur hield in de jaren tachtig terwijl ze met Robert Kardashian was getrouwd en dat één van de mannen met wie ze een affaire had, Lionel was.

They had a sexual affair – he bragged about it“, aldus de bron die vrienden zegt te zijn met Lionel (de adoptievader van Nicole Richie). “He said he was on the outs with his wife at the time. Everyone was sleeping around with everyone else back then, and Kris was hot in those days.” Khloé heeft het gerucht ontkent.

Als je de foto’s naast elkaar zet, verbaast het ons niets als Lionel de vader van Khloé zou zijn. Wat denken jullie?

  • Khloe Kardashian
    Khloe Kardashian
  • Lionel Richie
    Lionel Richie
  • Kris Jenner
    Kris Jenner

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties