0

Rihanna and The Clara Lionel Foundation Presents The Inaugural Diamond BallAls het aan insiders en roddeltantes uit Tinseltown lag, dan was Rihanna wel tien keer zwanger geweest in 2014. Dit jaar leek Riri maar niet van de zwangerschapsroddels af te komen. De zangeres zou graag aan kinderen beginnen, maar slaat daarvoor het liefst wel een man aan de haak.

De geruchtenmolen is nu weer flink aan het draaien geweest. Zo zou de zangers al twaalf of dertien weken zwanger zijn en werd er zelfs een echo van het ongeboren kindje op Mediatakeout.com gepost. Op de foto van deze echo staat de naam van de BadGal, maar in een tijdperk van geniale photoshoppers kan het natuurlijk ook zo zijn dat er aan gesleuteld is. Rihanna schuift verder niet onder stoelen en banken dat ze veel bezig is met baby’s. Ze is namelijk helemaal dol op haar baby nichtje Majesty en op Instagram deelt ze talloze foto’s van het meisje.

Een insider sprak met Mediatakeout.com en beweerde dat Rihanna een single aan het opnemen is met de tekst “baby growing inside me”. Daarnaast zou ze ook helemaal gestopt zijn met het roken van wiet en we weten allemaal wel hoe dol ze daarop is. We zijn in ieder geval heel erg benieuwd of we Riri in 2015 met een babybump kunnen spotten.

Bekijk de echo hieronder.

  • Rihanna_Official_Sonno
    Echo van Rihanna's baby?
  • Rihanna and The Clara Lionel Foundation Presents The Inaugural Diamond Ball

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties