0

jennifer lawrence chris martin 150Eén van de hotste actrices van dit moment is Jennifer Lawrence, mede dankzij The Hunger Games saga. Dior zag daar wel brood in en sloot een deal met de blondine, die een modellen verleden heeft, om het gezicht te zijn van het modehuis.

Sinds kort weten we dat het uit is tussen Jennifer en acteur Nicholas Hoult. Lang is Jennifer alleen niet single gebleven, want op dit moment heeft ze volgens de geruchten een relatie met niemand minder dan Coldplay zanger Chris Martin (de ex van Gwyneth Paltrow). Na de breuk werd de zanger al gelinkt aan Alexa Chung.

Waarom Chris volgens bronnen op Jennifer is gevallen? “Ze is het tegenovergestelde van Gwyneth. Terwijl zijn ex een heel ‘clean’ leven wil leiden, houdt Jennifer wel van een pizza en een peuk. Daarnaast neem de 24 jarige actrice zichzelf niet zo serieus en is ze wel in voor een lolletje.”

De twee zijn nog niet samen op de gevoelige plaat vastgelegd, maar volgens de geruchten hebben ze zes weken met elkaar lopen sms’en en kreeg Jennifer vorige week op haar verjaardag talloze cadeaus van de zanger. Ook werd ze op 1 juli bij de afterparty van een Coldplay concert in Londen gespot.

  • BP_19470378
  • BP_22674408

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties