0

victorias secret angel terug bij vs 2015 640De laatste tijd is het een komen en gaan van Angels. Onder andere Doutzen Kroes, Karlie Kloss, Lindsay Ellingson, Erin Heatherton en Miranda Kerr namen afgelopen twee jaar afscheid van Victoria’s Secret terwijl er laatst een hele hoop Angels bijkwamen.

Nu gaat het gerucht dat één van de dames die de laatste jaren haar engelenvleugels aan de wilgen hing, weer terugkomt bij het lingeriemerk. Miranda Kerr schijnt op dit moment in gesprek te zijn met Victoria’s Secret over een capsule collection die zij gaat ontwerpen voor het merk. Maar daar blijft het niet bij: ook zou Miranda als ‘surprise Angel’ verschijnen op de catwalk bij de volgende show in New York.

Een deel van de opbrengst van de collectie die Miranda zou gaan ontwerpen, gaat naar één van haar goede doelen. Miranda schijnt daarnaast 3,8 miljoen te krijgen voor de deal met Victoria’s Secret. “Miranda thought her Angel days were over, but they’re making her an offer too good to refuse“, aldus de bron.

  • Miranda Kerr
    Miranda Kerr

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties