0

kim kendall 150Het is geen geheim dat Kanye West zijn liefje Kim Kardashian graag op de cover van de Vogue wil hebben. De rapper voerde zelfs campagne om zijn vrouw op de voorkant van de modebijbel te krijgen, maar tot nu toe lijkt zijn masterplan nog niet echt te werken.

En door deze nieuwe concurrent wordt het er vast niet makkelijker op. Zeker niet als blijkt dat de concurrentie uit onverwachte hoek komt. Zusje Kendall Jenner doet namelijk nog meer dan alleen daten met Harry Styles en lijkt net als Kim haar zinnen te hebben gezet op een Vogue covertje. En goed op weg is ze zeker…

Zo stond ze eerder al op de cover van de Australische Miss Vogue en de Teen Vogue en laten we vooral de pikante shoot begin deze week niet vergeten! Niet alleen wij zijn onder de indruk van Kendall, ook het modellenbureau The Society Management, die onder andere Adriana Lima wist te strikken, ziet wel potentie in het Kardashian zusje.

Wij weten zeker dat Kanye de strijd niet zomaar opgeeft dus we zouden zeggen, laat de race maar beginnen. Hopelijk eindigt het niet in een familieruzie….

Zou Kendall Jenner als eerst een Vogue cover bemachtigen?

Zou Kendall Jenner als eerst een Vogue cover bemachtigen…

Of wordt het toch zus Kim?

Of wordt het toch zus Kim?

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties