0

Katy Apple WatchDe Apple Watch is misschien wel de meest gehypete gadget van het jaar. Toen onder andere Pharrell, Beyoncé, Katy Perry en Karl Lagerfeld gespot waren met de dure luxe varianten van het accessoire was het hek van de dam en werd het horloge naast hebbedingetje voor techfanatici ook een fashion statement.

Twee maanden nadat het horloge officieel is gelanceerd, gaan er alweer geruchten rond over de tweede versie van het Apple horloge en alle nieuwe features die deze variant zou hebben. Zo wordt er gespeculeerd over een videocamera die in het horloge wordt geïnstalleerd, zodat je Facetime gesprekken kan voeren on the go.

De Apple Watch 2.0 zou ook nóg onafhankelijker worden van je iPhone, door een andersoortige verbinding. In de nieuwe versie worden naast muziek luisteren, de activiteiten tracker en het betalingssysteem ook het versturen van berichten, het weer bekijken en e-mailen mogelijk zonder een directe verbinding met je telefoon.

Volgens de geruchten komt het horloge er op zijn vroegst begin 2016, dus we moeten nog wel even geduld hebben… De eerste Apple Watch is nog niet in Nederland te koop: dit zal naar verwachting later in 2015 pas gebeuren.

  • Katy Apple Watch

(Beeld: www.instagram.com/katyperry)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties