0

zwangere christina 150Christina Aguilera is trots op haar lichaam en dat deelt ze graag met de hele wereld door vaak uit de kleren te gaan. Voor het afgelopen issue van V magazine ging de zwangere zangeres helemaal naakt op de foto, maar nu wil zij een stapje verder gaan.

De 33-jarige moeder wil na de bevalling van haar tweede kindje compleet naakt poseren voor Playboy. De zangeres heeft nog nooit eerder in het blad gestaan, maar is vastbesloten dat zij na het krijgen van haar baby haar naakte lichaam zal delen met de lezers van het mannenblad. Ze is niet de eerste celeb die in het tijdschrift te zien zal zijn, voor haar stonden al Kim Kardashian en Brooke Burke op de cover en ook in ons eigen landje zijn al heel wat BN’ers die bloot zijn gegaan voor het blad.

Het zal voor Aguilera geen lastige uitdaging zijn: ze is al vaker gefotografeerd met vrij weinig kleding aan of helemaal geen. De The Voice coach heeft tijdens haar zwangerschap goed opgelet dat zij niet teveel aankwam, dus zodra de kleine is geboren zal Hugh Hefner dus vast snel een belletje kunnen verwachten.

  • zwangere christina

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties