0

British Fashion Awards 2014 - LondonToen Karl Lagerfeld verklapte dat Cara en Kendall een stel waren, gooide hij heel veel olie op het vuur rondom de relatiegeruchten van de twee vriendinnen. Cara windt er geen doekjes om dat ze gek is op het eigen geslacht en laatst werd er nog geroezemoesd dat ze met Kendall zou gaan samenwonen.

Cara laat de geruchtenmolen ook niet wat langzamer draaien, want ze postte vandaag een quote op haar Instagram account met de tekst; “I don’t care how complicated this gets, I still want you.”  Zou ze nou verwijzen naar de Jenner telg of speelt er een ander persoon een rol? Met Cara weet je het natuurlijk nooit; ze heeft elke week een nieuwe wifey en het aantal BFF’s is niet meer op twee handen te tellen.

Het Britse model zou eerder de lakens gedeeld hebben met niemand minder dan Bad Gal Riri en ze had een relatie met Michelle Rodriguez. Eén ding is zeker: de relatieroddels lijken steeds gekker te worden en alleen Cara en Kendall weten hoe het zit. Ze zijn in ieder geval wel héél erg close.

Bekijk de het plaatje dat Cara op Instagram plaatste hieronder.

  • cara
  • British Fashion Awards 2014 - London

www.instagram.com/caradelevingne

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties