0

cara 150Cara Delevingne is hard bezig om het te gaan maken als actrice en heeft al een aantal rollen de laatste tijd binnengesleept. Vorige week werd zij gelinkt aan de hoofdrol in de musical ‘All Summer Long’ en nu is Cara in onderhandeling met Ben Stiller over een hoofdrol in Zoolander.

Deze fashion komedie, die oorspronkelijk stamt uit 2001 met Ben Stiller in de hoofdrol, zal een nieuwe versie krijgen en dus misschien met Cara erin. Op dit moment zouden de acteur en het model aan het kijken zijn welke rol bij haar past. Het is niet zo gek dat Ben de Engelse heeft uitgekozen voor zijn remake van Zoolander. Het gezicht van onder andere Burberry is een ster in het trekken van gekke bekken en met haar woeste wenkbrauwen past zij perfect in een lachfilm.

Cara is niet van het stilzitten en afwachten en is op dit moment druk bezig met het filmen voor andere films. Zo zal ze binnenkort te zien zijn als zeemeermin in Joe Wright’s Pan en zal ze het komende jaar schitteren in London Fields, The Face of an Angel, Kids in Love en Tullip Fever. We kijken ernaar uit om de jonge actrice op het witte doek te kunnen bewonderen.

  • cara

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties