0

cara en rihanna 150Iedereen kent wel de term ‘friends with benefits’: Misschien heb jij er zelf één of ken je het gewoon in de algemene zin. De celebs hebben zo nu en dan ook wel eens een pleziertje met één van hun vrienden en Cara Delevingne heeft dit met één van haar celeb vriendinnen.

Cara zal niet specifiek alleen op een man of alleen op een vrouw vallen, want het Britse topmodel heeft met beide geslachten relaties gehad. Daarnaast is het gezicht van Topshop niet vies van de bloemetjes buiten zetten en zou ze het bed al hebben gedeeld met meer dan honderd personen. Al haar sekspartners, standjes en andere seksuele interesses houdt zij bij in een soort ‘seks dagboek’ waar naast haar ex Michelle Rodriguez, nog een andere celeb in voorkomt.

Delevingne zou namelijk ook het bed hebben gedeeld met niemand minder dan zangeres Rihanna. De twee zijn al een lange tijd BFF’s, maar zouden daarnaast dus ook nog een andere relatie erop nahouden. Het topmodel plaatst RiRi in haar top 3 en hoopt nog spannende avontuurtjes te gaan beleven met Taylor Swift en Katy Perry. Mocht Lindsay Lohan ook interesse hebben, dan kan ze dat snel uit haar hoofd halen. Cara zal de roodharige actrice voor geen goud willen aanraken volgens de geruchten

  • cara en rihanna

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties