0

beyonce jay z blue 150Dat het huwelijk tussen zangeres Beyoncé en rapper Jay Z niet helemaal vlekkeloos verloopt, weten we al een tijdje. Na het beruchte liftincident tussen Jay en Solange, de zus van Beyoncé, volgt het ene gerucht naar het andere.

Een bron dichtbij het beroemde koppel heeft aan Page Six laten weten, dat het stel nu toch echt gaat scheiden. De voormalige love birds zouden zelfs hun trouwringen niet meer dragen. De tour die zij op dit moment samen aan het doen zijn, zou tevens hun laatste samen zijn en wellicht ook het einde van hun huwelijk. De twee zijn teveel uit elkaar gegroeid en ieder hun eigen weg gegaan.

Ondertussen houdt het powerkoppel de schijn op. Zo postte Beyoncé nog een familiekiekje op Instagram, waarop het ernaar uitziet dat het nog steeds de happy family is zoals wij ze kennen. Jay en Bee dachten aan gezinsuitbreiding om hun huwelijk te redden, maar zijn toch van dit idee afgestapt. Het ziet er naar uit dat Blue Ivy voorlopig geen broertje of zusje erbij zal krijgen.

Ondanks dat Jay Z de meeste schuld heeft aan de problemen binnen zijn huwelijk, probeert hij er alles aan te doen om het nog te redden. Zo zou hij een huwelijkstherapeut in hebben gehuurd, die meereist tijdens hun gezamenlijke tour.

Benieuwd? Bekijk de foto van de happy family hieronder.

  • beyonce jay z blue 500

www.instagram.com/beyonce

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties