0

Kim Kardashian tweets "Business meeting with my baby broO jee, er is weer trouble in paradise! Dit keer zijn het echter niet Bey, Solange en Jay-Z die de ophef veroorzaken, want nu schijnt de broer van Kim Kardashian huilend weg te zijn gegaan op de grote dag van zijn zusje…

Volgens ingewijden was Rob Kardashian wél in Parijs, maar niet aanwezig bij het diner in Versailles en de bruiloft in Florence. Zaterdag zou hij huilend het vliegtuig terug naar LA hebben gepakt.

Echter zijn niet alle bronnen het met elkaar eens waarom de 27-jarige de feestelijkheden links liet liggen. De één zegt namelijk dat zuslief Kim een kwetsende opmerking naar haar broertje heeft gemaakt, terwijl de ander beweert dat Rob niet lekker in zijn vel zit door zijn gewicht. Ook gaan de geruchten dat Rob niet langer in het pak paste dat hij voor de bruiloft van Kanye aan moest trekken.

”Rob was er wel bij in Parijs maar was niet van de partij voor het diner in Versailles en ook niet tijdens het huwelijk. Hij wilde niet onder de mensen zijn”, vertelt een bron aan People. ”Hij zit niet goed in zijn vel. Hij zit echt met zijn overgewicht en heeft het zwaar. Er was geen ruzie met Kim. Hij heeft gewoon de beslissing gemaakt dat hij zich niet onder de gasten wilde vertonen.”

  • Kim Kardashian tweets "Business meeting with my baby bro
    Kim en haar broertje Rob in betere tijden

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties