0

God's Love We Deliver Golden Heart AwardsBlake Lively wordt vaak door paparazzi gespot in de meeste fasionable zwangerschapsoutfitjes die je kan bedenken en daarnaast vertikt de actrice het om haar killer heels in de kast te leggen tijdens haar pregnancy én shopt nog gewoon bij Christian Louboutin.

Blake is gek op mode en alles wat ze aan heeft, is vaak binnen no time uitverkocht op haar website Preserve. We kunnen er vanuit gaan dat de baby al een gigantische garderobe heeft en alleen het beste van het beste zal krijgen. Een insider deed een boekje open over de plannen van Blake en wist de Belfast Telegraph te vertellen dat de actrice op het idee is gekomen om een babylijn te ontwerpen dat verkocht zal worden op Preserve.

Het lijkt erop dat Blake zeker niet wil stilzitten tijdens haar zwangerschap en volgens de insider aan het ontwerpen is geslagen. De kledinglijn voor de kleintjes zou Preserve Baby gaan heten en zal waarschijnlijk verkocht worden met een flink prijskaartje eraan. De eerste babycollectie bestaat volgens de insider uit high-end luiers, verzorgingsproducten en kleertjes.

Wie weet kun je binnenkort je baby verzorgen en kleden met Blake’s ontwerpen… Zie jij het zitten?

  • God's Love We Deliver Golden Heart Awards
    Blake Lively

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties