0

kim beyonce bruidsmeisje 150Het veelbesproken huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West lijkt een bijzonder staartje te krijgen. Eerder meldden wij al dat Kim zou hebben gesmeekt om niemand minder dan Beyoncé als bruidsmeisje. De zangeres zou dit toen niet van plan zijn geweest en wilde het liefst zo ver mogelijk van de Kardashian familie vandaan blijven.

Is hier nu toch verandering in gekomen? Leek het er eerst op dat de dames nooit vriendinnen zouden worden, nu schijnt juist dat de twee enorm close zijn. Zo close dat de kans nu toch bestaat dat Beyoncé bruidsmeisje wordt op de wedding. Wie vooral blij zal zijn met dit nieuws, is Kanye. De rapper wil niets liever dan dat zijn beste vriend Jay Z aanwezig is op het huwelijk, zelfs als getuige wordt gefluisterd.

Nog een andere wens van Kim was een optreden van de bootylicous zangeres, maar dit zit er hoogstwaarschijnlijk niet in. Kanye heeft al andere plannen met Mary J. Blige. Het lievelingsliedje van Kanye is Everything en hij is nu aan het onderhandelen met Mary J. Blige om dit lied ten gehore te brengen op de bruiloft. Het nummer gaat over zijn liefde voor Kim dus dit zou perfect passen op het huwelijk van de twee.

  • Beyonce 2 500
  • Kim 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties