0

SHOCKING beyonceHardnekkige geruchten rondom het huwelijk van de king en queen van de hip hop gaan al enige tijd in de rondte. Alhoewel Beyoncé met romantische familiekiekjes op Instagram nog het één en ander onderuit probeert te halen, lijkt het er toch op dat een scheiding er wel degelijk aan zit te komen.

Beyoncé en Jay Z zouden een officiële statement uitbrengen in reactie op de geruchten. Het celebrity koppel ging zelfs om de tafel met vier advocaten en een concertpromoter van Live Nation. Toch kwamen Jay en Bey er niet uit. Volgens de concertorganisator is er een grote kans dat de On The Run-tour vroegtijdig wordt afgebroken.

Op 12 en 13 september zou de tour afgesloten worden in Parijs, maar of ze dat gaan halen lijkt nog maar zeer de vraag. Beyoncé en Jay Z slapen inmiddels in aparte hotels en zouden zelfs niet samen niet meer naar de optredens vliegen. Mocht het tot een scheiding komen dan krijgen de advocaten nog een moeilijk klusje voor hun kiezen. Het imperium van Jay Z wordt geschat op een waarde van 550 miljoen dollar terwijl Beyoncé iets minder heeft, zo’n 300 miljoen dollar.

  • BP_24499406

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties