0

150 BeyonceVorige maand deelde zusje Solange flink wat klappen uit aan haar zwager Jay Z. De video ging viral en heel de wereld kon meegenieten van de ruzie in de lift. Maar paniek was er niet nodig volgens Beyoncé, want een week na het incident werd de familie overal weer happy gespot en alles leek weer goed te zijn. Niet dus.

Beyoncé en Jay Z kunnen namelijk de afgelopen gebeurtenissen toch niet helemaal laten rusten en dit heeft veel effect op hun relatie. De rapper schijnt een echte womanizer te zijn maar moet nu volgens de geruchten echt voor de volle honderd procent voor zijn Queen B kiezen.

Dat betekent in dit geval dat hij Rachel Roy, de vermeende scharrel, zou hebben moeten bellen om hun ongepaste relatie te beëindigen. “No more cozy dinners, no more late-night phone calls. He’s even deleted her number from his phone“, aldus een bron.

Beyoncé en Jay Z zijn op dit moment hard aan hun relatie aan het werken. Zo gaat namelijk het verhaal dat de twee in relatietherapie zijn gegaan op aanraden van vriendin Gwyneth Paltrow; ze zouden drie keer per week op de bank zitten bij hun therapeut. Nu maar hopen dat het allemaal goed komt.

  • Beyonce
  • Jay Z Beyonce
  • Jay Z

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties