0

Mary-Kate Ashley OlsenDe meeste kindsterretjes kunnen er alleen maar van dromen, maar Mary-Kate en Ashley Olsen is het gelukt. Sinds de tweeling zes maanden oud was, waren ze al te zien op het witte doek en sindsdien hebben de Olsen Twins de spotlight niet meer verlaten. Hoewel MK & A niet meer acteren, hebben zij een miljoenen imperium op weten te bouwen.

De modewereld en ook de beautywereld is inmiddels door de Olsen Twins veroverd en op business vlak lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Maar, kortgeleden zou Ashley de ziekte van Lyme hebben gekregen door een tekenbeet van jaren geleden en verschillende bronnen laten weten dat het enorm slecht met haar gaat. Hoewel de berichten nog niet officieel bevestigd zijn, verklaren insiders dat Ashley nog zelden op kantoor is en nog maar weinig werkt nu ze ziek is. Ook zouden haar emoties alle kanten op schieten.

Vorige week onthulden de Twins hun beauty collectie van Elizabeth and James en ook waren Mary-Kate en Ashley aanwezig bij het MET Gala. Zou het hier om een ordinair gerucht gaan of is er wel degelijk meer aan de hand met Ashley Olsen?

  • Schermafbeelding 2015-05-22 om 11.32.51

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties