0

september issue 2014 vogue us 150De belangrijkste uitgave van modetijdschriften is de zogenaamde september issue: in dat nummer worden alle trends voor het najaar besproken en staan traditiegetrouw de meeste advertenties van merken wat de bladen extra dik maakt. Het is een eer om op het nummer te mogen prijken en voor komende editie heeft de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue, Anna Wintour, haar zinnen op een speciaal persoon gezet.

Het schijnt dat de koningin van de mode de Duchess of Cambridge wil strikken: Kate Middleton. Volgens de geruchten doet Anna alles om haar zin te krijgen. Zo mag Kate zelf kiezen waar de shoot plaatsvindt en schiet een fotograaf naar keuze van de hertogin de beelden. Ook vindt Wintour het helemaal niet erg om het nummer in het teken van liefdadigheid te zetten, zolang het Kate maar over de streep trekt.

Vorig jaar prijkten onder andere modellen Cara Delevingne, Joan Smalls en Karlie Kloss op het september issue van Vogue US. In 2013 ging de eer naar Lady Gaga.

  • Vogue-September-Issue-2014-Cover
    Vogue US september 2014
  • 1408379772_vogue-sepetember-2014-cover-zoom
    De Vogue US september 2014 cover was uitvouwbaar waardoor nog meer modellen te zien waren
  • Vogue US september 2013
    Vogue US september 2013

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties