0

amal en george 150Het is nog niet zo lang geleden dat George Clooney en Amal Alamuddin in het huwelijksbootje stapten en de dame in kwestie er stunning uitzag in haar Oscar de la Renta trouwjurk. Verscheen de bruid op haar grote dag super slank: nu, een paar maanden later, vertoond ze steeds meer een klein buikje.

George heeft altijd aangegeven dat kinderen niets voor hem zijn net als het huwelijk en we weten allemaal hoe dat laatste is afgelopen. Nadat Amal werd gespot met wat leek op een baby bump kwam de geruchtmolen opgang. Mevrouw Clooney zag er uiteraard weer heel classy uit in een zwart jurkje met een witte jas daaroverheen, maar het plaatsen van haar handen op haar buik gaf de doorslag. Iedereen weet het zeker: ze is zwanger!

Zelf heeft het koppel laten weten dat er echt nog geen baby opkomst is, maar wij hebben onze twijfels. Als ze inderdaad in verwachting is, kijken wij al uit naar de prachtige zwangerschaps outfitsdie zij zal dragen. Amal zal namelijk makkelijk Blake Lively van de nummer één plaats van fashionable moms to be kunnen stoten.

Ben je benieuwd naar de baby bump van Amal Clooney? Klik dan hier om de foto’s te zien.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties