0

adam en behati 150Hij staat in de top drie van meest begeerde one night stands voor getrouwde vrouwen, maar vrijgezel is hij allang niet meer. Adam Levine is al tijden gelukkig met zijn vriendin Victoria’s Secret model  Behati Prinsloo en vroeg haar een jaar geleden dan ook ten huwelijk.

We zijn inmiddels een jaar verder, maar van een huwelijk tussen de twee is het nog niet gekomen. Nu lijkt daar eindelijk verandering in te komen, want Adam vierde afgelopen week zijn bachelor party in Las Vegas. Volgens People huurde de zanger een enorme hotelkamer in het Palms Casino Resort af die was voorzien van een basketbalveld, speciale kleedkamers, een dansvloer en een 24-uurs butlerservice.

De zanger ging daarna met zijn vrienden biefstuk eten in één van de meest exclusieve restaurants en werd gespot bij verschillende gokautomaten. Het jurylid van The Voice USA sloot het tripje af met zijn vrienden op safari door de woestijn. Volgens hotelbezoekers was Adam in opperbeste stemming en ging er aardig wat tequila doorheen.

Volgens US Weekly geven Adam en zijn vriendin Behati elkaar binnenkort het jawoord in Cabo Mexico. We zijn benieuwd of deze bestemming het uiteindelijk ook echt zal gaan worden!

  • adam en behati 500
    Behati Prinsloo en Adam Levine

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties