0

ROUND-UP De leukste nieuwtjes van deze week volgens Annic!Op I Love Fashion News zijn altijd de leukste nieuwtjes te lezen. Het kan zijn dat je deze week wat hebt gemist omdat je druk bezig was en dat mag natuurlijk niet! Annic selecteert daarom haar leukste nieuwtjes van afgelopen week speciaal voor jou. Bekijk deze snel hieronder!

Alle Sex And The City lovers opgelet; Sarah Jessica Parker, de dame die de rol speelde van Carrie Bradshaw, gaat een eigen schoenenlijn beginnen. Vijftien jaar na het debuut van de serie op televisie heeft ze haar handen ineen geslagen met de voormalige CEO van schoenenmerk Manolo Blahnik. Wij kunnen niet wachten op het resultaat!

sarah-jessica-parker-schoenenlijn

Ook leuk; begin september komt er een boek op de markt met alle sappige quotes van designer Karl Lagerfeld. De beste man steekt zijn mening niet onder stoelen of banken en bereikt regelmatig de headlines met zijn uitspraken, dus het belooft veel goeds.

Karl Lagerfeld

Afgelopen weekend werden de CFDA Fashion Awards uitgereikt, het Amerikaanse mode equivalent van de Oscars, en label Proenza Schouler nam dé grote prijs naar huis; de award voor het merk met de ‘Beste Amerikaanse vrouwenkleding’. Natuurlijk verschenen tig celebs op de rode loper van het evenement in de mooiste outfits.

Olivia-Palermo-in-Dennis-Basso

Wat nogal wat ophef veroorzaakte onder onze lezers was de shoot die in Vogue Italia verscheen met het 82-jarige topmodel Carmen Dell’Orifice. De Italiaanse schone heeft een lijntje om u tegen te zeggen en zit waarschijnlijk strakker in haar vel dan jij. Zou er sprake zijn van botox of photoshop?

Carmen-Dell-Orefice-Vogue-Italia-2013-4

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties