0

ysl 150Ogen zijn de spiegels van de ziel… Of het klopt is een tweede, maar één ding weten we wel zeker: van vermoeide ogen is geen één vrouw er beter uit gaan zien. Daarom hebben wij tenminste altijd een mascara op zak en een concealer om onze vermoeidheid te verbloemen. 

Yves Saint Laurent heeft een nieuwe mascara op de markt gebracht die jouw ‘gouwe ouwe’ mascara nog wel eens kan verslaan en ook de concealer wordt vanaf nu misschien wel overbodig met YSL’s dark circle corrector. Wij testten zowel de mascara, als de oogcrème. 

Mascara Volume Effet Faux Cils
Een klassieker in de beautylijn van YSL is onder de loep genomen. Aan de kern van de formule van de mascara is niet gesleuteld, maar ze hebben hem net even wat verzorgender gemaakt. Of de mascara écht verzorgend is, kunnen onze wimpers niet zo één-twee-drie voelen, maar hij droogt in ieder geval gedurende de dag niet uit en hij scheidt keurig al onze lashes. Verder een leuk weetje: de mascara bevat een parfum. Jawel! Tijdens je make-up ritueel kan het zomaar zijn dat jij je in een geur van mandarijn, zwarte bes, basilicum en een vleugje vanille waant.

Forever Light Creator – Dark Circle Corrector
Het idee achter deze dark circle corrector is dat de parelmoerdeeltjes in de crème ervoor zorgen dat je blik oplicht, vanwege de reflectie. Na een paar weken zou je echt minder tekenen van vermoeidheid moeten zien. Wij ondervonden vooral dat de corrector perfect is voor vrouwen met een droge huid. De huid onder de ogen lijkt na het opdoen van de corrector veel minder droog (en dus minder oud) en blijft de rest van de dag zo zitten. Wij zijn daarom erg benieuwd naar de rest van de Forever Light Creator gezichtsverzorging

De YSL Mascara Volume Effet Faux Cils en Forever Light Creator Dark Circle Corrector zijn vanaf deze maand verkrijgbaar.

www.ysl.com/nl

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties