0

Swiss o Par avaSommige dames hebben geluk met donkere wimpers en wenkbrauwen van zichzelf, terwijl anderen hun wenkbrauwen iedere dag moeten bijtekenen en op vakantie grijpen naar waterproof mascara (die nagenoeg niet van je ogen af te boenen is).

Een andere optie voor de minder lucky girls onder ons is om je wenkbrauwen en wimpers te verven. Nu denk je waarschijnlijk dat dit eng is, lang duurt en dat je er voor naar een schoonheidsspecialiste moet. Maar niets is minder waar!

Swiss O-Par wenkbrauw- en wimperverf belooft dat je het op een snelle en veilige manier thuis aan kunt brengen, met maar een applicatietijd van een minuutje, geen waterstofperoxide in het goedje en kleurechtheid tot wel zes weken. Ook is het gewoon bij de parfumerie te krijgen en kost het maar €14,50 voor twaalf behandelingen. Dat klinkt goed, toch? Dat vonden wij in ieder geval wel en dus besloten we het aan de lijve te ondervinden.

De eerste stap was om de goede kleur te vinden. En dan bedoelen we natuurlijk niet paars of blauw (al zou dat vast kunnen), maar bruin of zwart. Voor je wenkbrauwen kun je het beste kiezen voor de bruine verf en voor je wimpers voor zwart. Ga je liever voor een natuurlijke oogopslag, kies er dan voor om je wimpers met de bruine verf te behandelen.

Heb je de juiste kleur in huis? Dan kun je aan de slag! Het is belangrijk dat je eerst de gebruiksaanwijzing goed leest en je je hier echt aan houdt, anders komt het straks in je ogen of loop je er een paar weken bij als een clown. En dat willen we niet, toch dames?

In de set zien we een flesje met het getal 1 erop, dit is een fixerende vloeistof. Ook zitten er twee wattenstaafjes bij, een tube met het cijfer 2 waarin de verf in gelvorm zit, een kammetje en wat wimperblaadjes (die je onder je ogen legt als je je wimpers gaat verven).

Vervolgens is het de bedoeling dat je je wimpers en wenkbrauwen helemaal schoonmaakt met een olie-vrije make-upremover (anders pakt de verf niet). Als je dit gedaan hebt, smeer je om je oog of in je wenkbrauw (tegen de haarrichting in) wat vaseline. Dit doe je om vlekken te voorkomen.

Daarna begint het echte werk. Je brengt je de vloeistof (1) voor één minuut aan op je wenkbrauwen of wimpers met één van de wattenstaafjes. Zorg dat je één oog tegelijk doet, zodat je de tijd goed in de gaten kan houden. Zit de minuut erop? Breng dan de gel (2) aan met het kammetje, zodat het proces wordt gestopt. Nu zit je oog of wenkbrauw als het goed is onder de donkere verf. Dit kun je er afwassen met wat water en zeep, et voilà jij bent nu ook voorzien van perfecte wenkbrauwen en wimpers zónder make-up!

Ben je benieuwd hoe het er aan toe ging toen wij onze wenkbrauwen gingen verven? Kijk dan hieronder voor wat foto’s.

 • Swiss o Par voorkant
 • Swiss o Par achterkant
 • Swiss o Par set
 • Swiss o Par1
 • Swiss o Par 2
 • Swiss o Par 4
 • Swiss o Par 3
 • wenkbrauwen voor
 • swiss o par verf
 • Wenkbrauw na

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties