0

Hugo geuren 150Met de lente op komst lijkt het wel alsof girlpower in de lucht hangt. De zon geeft energie voor tien en laat onze modehartjes sneller kloppen. Zon betekent immers dat de lentegarderobe uit de kast mag! Hugo Boss heeft precies dit gevoel van empowerment voor ons gevangen in een geur.

De geur is voor vrouwen met een eigen wil en avontuurlijk karakter. Dat eigenwijze aspect komt in de geur naar voren door een mannelijke twist in het voor de rest fruitige, klassieke bloemenparfum. Ook komen de geuren van sandelhout, Italiaanse mandarijn en weelderig amber naar voren. Het mannelijke aspect ruiken wij in de vleug rokerige Indiase zwarte thee. De mix tussen mannelijke en vrouwelijke aspecten vinden wij vernieuwend en maakt de geur spannend.

De vrouwengeur wordt vergezeld door een mannelijke tegenhanger, dus je nieuwe favoriete geurtje kan je matchen met je vriend. De mannelijke variant van de geur doet voor ons net zo eigenwijs aan als HUGO Woman.

De flesjes van de parfums passen goed bij de gehele Hugo Boss parfumlijn. Ze zijn simpel, elegant en met niet teveel poespas. De flacon voor de mannengeur is langwerpig en heeft een blauwe gloed, waar die voor de vrouwen rond is met een vurig rode gloed.

Overtuigd? Met deze geuren staan jullie binnenkort onvermijdelijk te boek als een wereldkoppel! De geuren zijn vanaf nu te koop bij de Hugo Boss verkooppunten.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties