0

adidas geurtjeHubris, zo noemden de oude Grieken het als iemand last heeft van grootheidswaanzin of overmoed. Vergis je niet, dit was geen compliment! In de Griekse mythologie heeft hubris aan veel helden de kop gekost.

Flash forward naar 2015: bijna heel celebland lijdt aan grootheidswaanzin en overmoed. Soms gaat dit goed en soms vallen de sterren hard naar beneden. Niet bij Jeremy Scott, zijn ster schittert hoog aan de hemel. Alles wat hij aanraakt lijkt te veranderen in goud.

Dat Jeremy zelf ook niet vies is van een verwijzing naar de Griekse mythologie liet hij ons zien met zijn op Hercules gebaseerde schoenencollectie voor Adidas Originals. Deze collectie is de inspiratie geweest voor een nieuwe Jeremy Scott x Adidas Originals samenwerking: een luchtje! Het sportieve parfum is een Limited Edition en alleen te verkrijgen in de Adidas Original Concept Stores (Amsterdam & Rotterdam vanaf begin april). De flacon maakt het parfum een echte musthave: het is de bekende gevleugelde schoen!

Jeremy zegt over het hele proces dat hij all along meer bezig is geweest met de vormgeving dan met de daadwerkelijke geur, maar de weinig steekwoorden die hij heeft omschreven ruiken we zeker terug: “white towels freshly laundered on a summer day”. Deze geur ervaring wordt gerealiseerd door de mix van rozen, witte peper en kasjmierhout. Het luchtje is er duidelijk één voor in de collectie en past perfect bij actieve weekenddagen of een sporty outfit! Nog een plus: het geurtje is unisex, dus jij en je partner kunnen de flacon delen!

F*ck Redbull, Jeremy Scott x Adidas Originals geeft je vleugels!

  • JSP 500
  • JSP 500 2
  • JSP 500 4
  • JSP 500 3
  • JSP 500 5

(Beeld: www.adidas.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties