0

lady million eau my gold paco rabanne 150Geuren zeggen heel veel over jou. Ben jij lief en een beetje verlegen? Grote kans dat je gaat voor een frisse, lichte geur. Ben jij juist uitbundig en graag aanwezig, dan kies je waarschijnlijk voor een zwaar, opvallend parfum.

Paco Rabanne heeft al een heleboel parfums op de markt gebracht, maar de bekendsten zijn misschien wel de Million-varianten. De gouden flacons springen je bij binnenkomst in een parfumerie meteen in het oog en wij op de redactie kunnen het dan ook nooit laten om er even aan te snuffelen.

Eén van de meest bekende mannengeuren is misschien ook wel 1 Million. Deze zware, zwoele geur trekt vrouwen als een magneet aan en doet harten sneller kloppen. Het kon dus ook niet lang duren voordat hier vrouwenversies van kwamen: Lady Million Eau de Parfum, Lady Million Eau de Toilette en Lady Million Absolute Gold. Paco Rabanne voegt hier nu echter nog een variant aan toe.

De nieuwe versie heet ‘Lady Million Eau My Gold!’ en zij is natuurlijk te vinden in een gouden flacon in de vorm van een diamant, zodat ze bij haar broertjes en zusjes past. De geur is echter anders dan we hadden verwacht; hoewel One Million en Lady Million Eau de Parfum zwaar zijn, is Lady Million Eau My Gold ontzettend vrouwelijk en licht.

Als je het luchtje opspuit, komt je eerst een frisse geur tegemoet. Dit zijn de groene mango, grapefruit, neroli, bergamot en mandarijn. Echter, hoe langer je het draagt, hoe vrouwelijker en sensueler het wordt. Dit komt doordat het hart bestaat uit frisse oranjebloesem en vioolblad terwijl de amber, muskus, ceder en sandelhout het geheel wat warmer maakt.

Wij vinden het op de redactie een heerlijke geur en het lijkt ons zeker geschikt voor tijdens een date. Als je dit luchtje opspuit, kan je avond namelijk echt niet meer kapot! Je moet alleen nog wel even geduld hebben, want Lady Million Eau My Gold ligt pas vanaf 1 juli in de schappen.

  • de geur

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties