0

opi the muppets most wanted 150OPI kwam in 2011 al uit met een nagellakcollectie gebaseerd op de karakters van de Muppets. Deze waren echter zo gewild dat het merk nu met een vervolg komt.

8 mei komt de nieuwe film ‘Most Wanted’ van de Muppets uit en aangezien de vorige Muppetcollectie van OPI zo’n succes was, speelt het merk hier op in en komen ze met meer lakjes. Deze worden verkocht onder dezelfde naam als de nieuwe film, maar ze zijn gelukkig al vanaf april in de (digitale) winkels te vinden.

Wij hebben hier een mini pack met vier van de Muppets Most Wanted kleurtjes er in. De collectie zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een lakje die vernoemd is naar Miss Piggy: Miss Piggy’s Big Number. Dit is een glanzende donkerblauwe kleur. Ook is er I Love Applause (gaat overduidelijk ook over Miss Piggy), een babyroze nagellak, in het doosje te vinden. Natuurlijk wordt ook Kermit geëerd. Dit doen ze met Kermit Me to Speak, een duochrome lakje (is dat nog steeds hip?). Als laatste zit Chillin’ Like a Villain in het doosje, een lichte perzikkleur.

Wij hebben alle kleuren voor je getest en geswatcht. Om een dekkende laag nagellak te krijgen, heb je veel laagjes nodig. Hieronder zie je foto’s van de eerste laag, tweede laag en het uiteindelijke resultaat met vier lagen.

Kijk hieronder voor de foto’s!

foto 1

Muppets1 Muppets2 Muppets3 Muppets8 Muppets16 Muppets17 Muppet1 Muppet2 Muppet3 Muppet4 Muppet5

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties