0

elie saab 150Wij dromen deze winter al een tijdje van een trip naar een plaats met azuurblauwe zeeën, terwijl we liggend op een boot een cocktail drinken met de liefde van ons leven… Maar mocht dat niet lukken dan hebben we altijd nog het nieuwe geurtje van Elie Saab ‘Resort Collection‘, want die ruikt een beetje naar wat we net omschreven.

De kleuren die zijn gebruikt voor het maken van het parfumflesje zijn geïnspireerd op de kustlijn van het Italiaanse plaatsje Amalfi en mocht je nog niet weten waar je deze zomer naar toe wilde, dan weet je het nu. Waarschijnlijk niet in een Elie Saab jurk (want: onbetaalbaar) maar who cares!

Naast dat de naam van de parfum het al een beetje doet vermoeden, ruikt de ‘Resort Collection’ nogal sophisticated. Dat komt waarschijnlijk door de basisnoten van amber en ceder, want die maken de geur zoet, zonder dat het ordinair wordt. Daarnaast heeft de geur wat mandarijn accenten waardoor de parfum ook fris blijft. Het ruikt naar net onder douche komen terwijl je de hele dag op het strand hebt gelegen en in de zee hebt gezwommen.

Oké, we dromen weer weg…

www.debijenkorf.nl

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties