0

REVIEW Nike Free Bionic schoen voor een intensieve work-outOns doel dat wij voor ogen hebben tijdens het sporten? Zoveel mogelijk calorieën burnen en strak in ons velletje terecht komen natuurlijk! Wel zo fijn als een training nog enigszins het gevoel hebt dat je er fashionable uitziet.

Nike introduceert een nieuwe collectie aan kleding en schoenen, uitermate geschikt voor een intensieve work-out én ze bezorgen je een leuke look! Een essential van de lijn die als zekere innovatie gezien kan worden, is de Free Bionic training schoen. Het is de eerste schoen ooit die het merk speciaal heeft afgestemd op zogenaamde High Intensity Trainingen, waarbij je door middel van verschillende oefeningen iedere seconde het uiterste uit jezelf haalt.

Wij, van I Love Fashion News, hadden de eer om de schoen te testen en een Nike training bij te wonen. Een zware opgave, maar de  shoe zorgde ervoor dat de kracht- en cardiotrainingen goed uitvoerbaar waren. Hij is namelijk zeer licht van gewicht en sluit perfect aan op je voet.

Het design belooft flexibel en comfortabel te zijn en dat maakt hij helemaal waar. Het zorgt voor extra grip en stabiliteit tijdens de work-out, terwijl het absoluut geen blok aan je been is; je merkt nauwelijks dat je trainers aanhebt.

De schoen is er in drie kleuren en je kunt hem shoppen bij Zalando.nl. Klik hieronder op je favoriete kleur om ze te bestellen!

Paarse Nike Free Bionic sportschoenen bij Zalando.nl

Paarse Nike Free Bionic sportschoenen bij Zalando.nl

Zwarte Nike Bionic sportschoenen bij Zalando.nl

Zwarte Nike Bionic sportschoenen bij Zalando.nl

Roze Nike Free Bionic sportschoenen bij Zalando.nl

Roze Nike Free Bionic sportschoenen bij Zalando.nl

nike review free bionic training schoen
nike training amsterdam training schoen review1nike training amsterdam training schoen review2 nike training amsterdam training schoen review5 nike training amsterdam training schoen review4 nike training amsterdam training schoen review6www.nike.com

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties