0

FullSizeRenderWe hebben allemaal wel een bijzondere man in ons leven waar we graag tegenaan kruipen voor een goede knuffel. Of dat nou je opa, je vader, je grote broer of je vriend is, het is natuurlijk wel zo fijn als hij lekker ruikt als je hem omhelst.

Nu, met het voorjaar op komst, is het dan ook de perfecte tijd om die bijzondere vent een heerlijk fris lentegeurtje cadeau te doen. Als jullie dan samen van de zon genieten kan je ondertussen lekker aan hem snuffelen. Wij hebben twee heerlijke parfums voor jullie getest, waar je je lover of die andere bijzondere man sowieso blij mee maakt!

Het eerste geurtje is van Jil Sander: Ultrasense White. De lichte, frisse geur is perfect voor overdag. Dankzij een kruidige ondertoon is de geur lekker mannelijk. Of hij nou naar zijn werk moet of met jou op het terras gaat zitten, dit parfum doet het altijd goed. Het parfum is sinds half april te koop bij geautoriseerde verkooppunten. Klik op de foto om de geur te bestellen.

Het andere parfum is van Hugo Boss: Intense. Deze geur is iets zwaarder en is dan ook geschikter voor lange, zwoele zomerse avonden. Intense is vrij kruidig en houterig en doet je denken aan een knisperend vuurtje onder een sterrenhemel. Ook niet vervelend: de Ierse Gerard Butler is het gezicht van de geur. Intense is vanaf half mei verkrijgbaar bij geautoriseerde verkooppunten.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties