0

daisy 150De Daisy geurlijn van Marc Jacobs is inmiddels een klassieker. De twee oorspronkelijke geuren, de Daisy eau de parfum en de Eau So Fresh (de eau de toilette) versie, staan op menig kaptafel. Niet alleen omdat de geur zo lekker ruikt, maar ook omdat het flesje prachtig is. Zelfs als ze leeg zijn kunnen ze nog een anders saaie plank met boeken opvrolijken.

De Daisy familie is inmiddels uitgebreid en iedere keer zijn de flesjes weer ware kunstwerken. Ditzelfde geldt voor het allernieuwste familielid, een voorjaarsvariant van de Daisy geur genaamd Sorbet. Het parfum is wederom te verkrijgen in een eau de parfum (Daisy Sorbeten een eau de toilette (Daisy Sorbet Eau So Fresh). Deze zomerse, lichte, limited edition varianten op de klassieke Daisy ‘s zitten in dezelfde flacons als de originele geuren, maar dan met paarse, rode en roze bloemen op de dop.

Zodra je de geur op doet, krijg je visioenen naar de Sound of Music scène waar Julie Andrews boven op de met bloemen bezaaide bergen aan het dansen is: vrij, fris, vrolijk en fruitig. In een meer stadse zetting kunnen we daar nog wel meer ‘ffff’-klanken aan toevoegen: flirterig, fashionable, verliefd, fantastisch en helemaal fetch (credits voor deze term aan Gretchen Wiener).

Het parfum geeft je een directe boost en energie voor tien. Met dit luchtje op ben je klaar om je dag te beginnen en te rocken ook! Dit gevoel van empowerment krijgt de geur door verschillende bloesems en fruittonen. Meerdere houttonen, die pas echt goed naar voren komen als je het parfum op je huid gebruikt, zorgen dat het luchtje ondanks zijn frisheid lang blijft hangen.

Sorbet is wat ons betreft een passende naam voor de seizoensspecial die Marc Jacobs heeft gecreëerd, want het luchtje is om op te eten en het flesje dus ook. Hmmm, je krijgt direct trek in een échte sorbet!

Het luchtje is vanaf nu te koop bij officiële Marc Jacobs-parfum verkooppunten. Klik op de foto’s van de flacons om te bestellen.

(Beeld: www.marcjacobs.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties