0

touche eclat 150Voor iedereen die liever geen dikke laag foundation of concealer op doet, is de Touche Éclat een uitkomst! De gouden pen is perfect voor een lichte touch up om je donkere kringen tegen te gaan met een flinke dosis glans. Ook op andere oneffenheden kan een stipje met de pen wonderen verrichten.

Om vernieuwend te blijven, brengt Yves Saint Laurent af en toe een Limited Edition van de iconische Touche Éclat uit. In dit geval is de concealer/highlighter onderdeel van The Rock Résille Edition, samen met YSL’s couture palette. Beide make-up producten hebben een rock ‘n roll makeover gekregen met een kanten polkadot printje op de verpakkingen van het product.

De inhoud van de Touche Éclat is uiteraard net zo fijn als altijd. De leuke verpakking maakt het product echter nog veel leuker. Het is op deze manier een ware schat in je make-up tasje, die je er graag bij pakt voor een touch up. De campagnebeelden met Cara Delevingne en Cindy Bruna doen ook zeker niet onder voor de gelimiteerde editie van de pen.

De speciale touche éclat is vanaf 1 april exclusief bij de Bijenkorf verkrijgbaar voor €40,50. Uiteraard is de concealer te koop in de standaard drie teints.

 • FullSizeRender
  De touch éclat die wij mochten testen.
 • D88677_297X210_TOUCHE_ECLAT.indd
  De campagnebeelden met Cara en Cindy.
 • ysl_resille_edition_touche
  De touche éclat pen.
 • ysl_resille_edition_palette
  Het Couture Palette.

(Beeld: www.ysl.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties