0

gucci 150Iedere vrouw wil overal waar zij komt een goede indruk achterlaten dit kan uiteraard met de kleding die jij draagt, maar ook met de geur die jij opspuit. Een parfum waar iedereen jou sowieso door zal herinneren is de oriëntaals-bloemige geur Gucci Guilty.

Dit is het laatste luchtje dat creatief directeur Frida Giannini heeft laten creëren voor het modemerk en het is net zo een topper als de vorige parfums. Uiteraard ruik je de heerlijke patchoeli, dat het kenmerk is van alle Gucci-geuren. In Guilty wordt dit aangevuld door mandarijn en perzik. Naast deze twee sappige vruchten ruik je de geur van bloemen als geranium en sering waardoor je de hele dag een goede indruk achterlaat in elke kamer die jij hebt bezocht.

Net als de tassen en accessoires van Gucci, is de flacon eentje die je absoluut op jouw kaptafel wil hebben staan. De twee verstrengelde G’s zijn het middelpunt van de goudkleurige flacon van metaal en glas waar de oranje vloeistof inzit. Als jij Gucci Guilty net uit jouw schoen of onder de kerstboom vandaan hebt gevist, vind jij de parfum in een elegant glanzend zwart doosje.

Voor een vrouw die barst van het zelfvertrouwen en die weet wat zij wil, is Gucci Guilty de absolute musthave als het op geuren aankomt. Zorg dat jij 2014 afsluit door met deze geur talloze indrukken achter te laten en dat iedereen in het nieuwe jaar al weet dat jij er bent door alleen jouw parfum te ruiken.

Kan jij niet wachten om Gucci Guilty op te spuiten? Bestel hem dan door op onderstaande foto te klikken.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.douglas.nl

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties