0

jo malone red roses review 150Wij vrouwen blijven een soft spot hebben voor rozen. Niet alleen staan ze bijzonder fraai in ons interieur en worden we er graag mee verrast door onze lover, ook is de geur van rozen iets wat nooit gaat vervelen. Wil je iets origineels voor Valentijn cadeau krijgen (of geven)? Dan is Jo Malone’s heerlijke cologne Red Roses wellicht een optie!

Het parfum is gemaakt van een mix van de zeven beste rozen ter wereld. Dit is gecombineerd met viooltjes en een beetje limoen wat het een heerlijk frisse touch geeft. Red Roses is qua sterkte gemiddeld en daarom ideaal voor de meesten van ons. Wat ons betreft past de geur perfect bij de lente die toch alweer bijna voor de deur staat!

Ook fijn is dat het parfum, dat zelf lichtroze is, in een prachtige flacon zit met een zilverkleurige dop. Als je iets koopt bij of krijgt van Jo Malone dan weet je zeker dat het mooi ingepakt is: vaak in een zachtgele doos met zwart lint. Vind je de geur net zo lekker van ons? Dan ben je vast ook geinteresseerd in de andere producten uit de Jo Malone Red Roses lijn zoals een kaars of badolie.

Jo Malone is verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam en Den Haag.

  • IMG_7331
  • Image
  • red-roses
  • Schermafbeelding 2015-02-11 om 17.10.32

www.jomalone.co.uk

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties