0

soap treatment store 150Beauty fanaten zijn vast bekend met Soap Treatment Store. Het eerste filiaal van het concept, op de Spuistraat 281 in Amsterdam, is recentelijk verbouwd. Ter gelegenheid van de opening, mocht ILFN’s redacteur Michelle een gezichtsbehandeling ondergaan en dat pakte ze natuurlijk met beide handen aan.

De nieuwe Soap Treatment Store heeft een ware metamorfose ondergaan en ziet er spik en span uit. Als je binnenkomt, waan je je meteen in een oase van rust dankzij het witte interieur dat een tikkeltje glam is dankzij de mooie kroonluchters. Binnengekomen werd Michelle vriendelijk onthaalt door één van de eigenaressen en dat geeft natuurlijk meteen een gevoel dat je écht welkom bent.

Redacteur Michelle koos voor Soap’s Signature Facial: een gezichtsbehandeling op maat van 75 minuten. De behandeling vond plaats op de eerste verdieping in een keurig ingerichte en rustige kamer. De SOAP Skin Specialist deed eerst een huidanalyse om te zien wat de behoeftes waren van Michelle’s huid en vroeg haar of ze wensen had voor het accent van de facial. Daarna kon de behandeling beginnen!

Tijdens de treatment lig je comfortabel en warm met handdoeken over je heen. Niet alleen je gezicht wordt onder handen genomen met verschillende reinigingen, maskers, scrubs en verzorgende cremes; ook je nek en schouders worden meegenomen. Redacteur Michelle kwam een tikkeltje gestresst Soap Treatment Store binnen, maar ging compleet zen én met een prachtig schone huid naar buiten!

Bekijk foto’s van de behandeling (niet charmant, maar daar gaat het natuurlijk niet om) én de vernieuwde Soap Treatment Store op de Spuistraat in Amsterdam hieronder!

  • foto 1
  • foto 3
  • foto 4
  • SoapSpui-PressVisuals-7186
  • SoapSpui-PressVisuals-7216
  • SoapSpui-PressVisuals-7238
  • SoapSpui-PressVisuals-7246
  • SoapSpui-PressVisuals-7293

www.soaptreatmentstore.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties