0

CollistarWe zijn allemaal hard aan het werken, zweten en opletten om ervoor te zorgen dat we binnenkort weer klaar zijn voor de zomer. Ondanks dat échte schoonheid en veranderingen van je lichaam van binnenuit komen, is het natuurlijk nooit verkeerd om de natuur en je work-outs een handje te helpen.

Dit doe je bijvoorbeeld met de fijne producten van Collistar, een beautymerk dat al tig jaar producten op de markt brengt die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek. En met hun Special Perfect Body lijn maken ze ons heel benieuwd.

De uitgangspunten van de lijn waren zuiverheid en water, water is dan ook één van de belangrijkste ingrediënten van de producten. Wij hebben de Pure Actives Collageen + Hyaluronzuur getest, een oplossing die de buste verstevigt, de Reshaping Mud-Scrub SOS Critical Areas, een scrub voor alle eventuele probleemgebieden van het lichaam, en de Detoxifying Bath met Zeealgen, een badzeep die je een spa-ervaring moet geven, voor je onder de loep genomen.

De producten bevatten bijzondere werkende stoffen. Zo vind je in de borstverstevigende crème hyaluronzuur, dit zorgt ervoor dat de huid van de borsten gehydrateerd blijft en tegelijkertijd wordt verstevigt. In de scrub zitten natuurlijke zee-algen verwerkt. Deze voeren overtollig vocht af en gaan vetophopingen te lijf. Het product is daarnaast vervaardigd met thermaal water uit de Italiaanse Salsomaggiore bron. Dit water bevat extra spoorelementen en minerale zouten. Het badschuim bevat dezelfde zee-algen en daarnaast zouten uit de Dode Zee, deze hebben een vocht afvoerende werking en kunnen zwellingen verminderen.

De producten zijn dus een perfecte toevoeging op je sportroutine en gezonde eetgewoontes om deze zomer met een killer body rond te lopen! De producten zijn te koop bij officiële Collistar verkooppunten, onder andere Douglas.nl. Op de Collistar website vind je verkooppunten bij jou in de buurt.

 • Collistar 500
 • 25189 Bust Pure Actives
  Pure Actives Collageen + Hyaluronzuur
 • 25182 Reshaping Mud Scrub 250 ml
  Reshaping Mud-Scrub SOS Critical Areas
 • 25180 Detoxifying Bath with Sea Algae 400 ml
  Detoxifying Bath met Zeealgen

(Beeld: www.collistar.nl)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties