0

intenso 150Het is soms zo fijn om je vriend een keer een band van de auto zien verwisselen, want laten we eerlijk zijn, tegenwoordig huilt je vriend net zo hard mee bij die zielige film. Hoe fijn we het ook vinden dat onze mannen meer met hun gevoel in contact komen, is het soms ook wel eens goed dat ze even aan hun haren worden getrokken.

En dat kan met Intenso van Dolce & Gabbana! Om te beginnen heeft het merk met Colin Farrell als het gezicht van het nieuwe geurtje al een hele goede start gemaakt. Deze man is net zo stoer als zijn Ierse roots en zijn uiterlijk is natuurlijk ook niet verkeerd. Ruw en sexy, just how we like it!

Maar goed, Colin Farrell is natuurlijk niet de enige reden waarom we deze geur van Dolce & Gabbana graag aan onze vriend willen slijten. Hij ruikt namelijk ook nog eens erg lekker. De perfecte combinatie van musk, ambernoten en sandelhout maakt de geur erg intens. Het meest bijzondere aan het parfum is het moepel-akkoord, een boom die in Zuid-Afrika groeit. Hierdoor krijgt de geur een een tabakachtig randje. Zo wordt je man opeens een echte cowboy net als Colin.

Intenso van Dolce & Gabbana is vanaf nu te koop. Wil jij ‘m hebben of cadeau geven? Klik dan hier beneden op de foto het geurtje.

www.dolcegabbana.com

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties