0

gucci-150Een perfecte geur voor in de avond is Gucci Première Eau de Parfum, dat geïnspireerd is op de gelijknamige collectie van het Italiaanse modehuis. Alleen is dit parfum voor overdag wel heel erg zwaar en daarom introduceren zij nu het lichtere zusje: Gucci Première Eau de Toilette.

Deze variant is een lichtere, heldere en delicate geur om de dagelijkse successen te vieren. Als je het reukwatertje opspuit, komt je een frisse geur tegemoet. Dit komt door de verschillende bloemen die erin zitten, zoals fresia, jasmijn en Bulgaarse rozen. Naarmate de dag vortdert, komt de meer dry down kant van het luchtje naar boven door de warmte van leer, patchoeli en muskusnoten die zorgen voor een verleidelijke toon.

De geur is al een feestje op zich, maar de flacon is prachtig en lijkt op de Eau de Parfum variant. Een bedeltje om de hals, verstrengeld met het bekende paardenbit van het Huis. Een gouden dop met de handtekening van ‘Gucci Première’, verpakt in een luxe doosje met een goudkleurige versie van Gucci’s beroemde geruite GG-patroon.

Wij zijn op de redactie fan geworden van het lichte, zwoele parfum die geschikt is voor alle delen van de dag. Gucci Première Eau de Toilette ligt nu al in de schappen, dus haal hem snel in huis! Klik op één van de foto’s om te bestellen bij Douglas.nl!

  • gucci 1
  • gucci 2
  • gucci 3

www.douglas.nl

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties