0

estee lauder pure color envy shine 640Ben jij ook altijd op zoek naar de beste lipstick? Gaat het niet om de perfecte kleur, wij zijn immer op zoek naar het perfecte rood, dan wel om de textuur (ga je voor mat of glanzend?).

Estée Lauder heeft nu een nieuwe lipstick verleiding op de markt gebracht. Als lippenstift lover was je vast al bekend met de Pure Color Envy Sculpting lipstick maar de Pure Color Envy lijn is nu ook uitgebreid met een Shine variant in de meest uiteenlopende kleuren.

Wij mochten de lipstick even testen en zijn razend enthousiast! Je brengt Pure Color Envy Shine, een lipstick die wat neigt naar een gloss, gemakkelijk aan op je lippen die vervolgens langdurig gehydrateerd worden en ook zacht aan blijven voelen. De glanzende tint, die goed dekkend is, houdt superlang aan zonder dat je lippen op elkaar plakken. Ideaal, wat ons betreft!

Pure Color Envy Shine is nu te koop bij bekende Estée Lauder verkooppunten zoals Douglas.nl en natuurlijk hun eigen website. Voor de liefhebbers is er trouwens ook een matching nagellakje bij de lipstick!

  • estee lauder pure color envy shine 500
  • Schermafbeelding 2015-03-19 om 14.21.01
  • Schermafbeelding 2015-03-19 om 14.21.34

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties