0

Casmere matte 640Nagellakjes kunnen je beste vriend zijn of je grootste vijand… Er is niks ergers dan het opdoen van drie lagen, omdat de kleur maar niet wilt pakken en daarna je harde werk verpesten doordat er een haar in komt of omdat je te vroeg begonnen bent met eten/in bed gaan liggen/opstaan van de bank/je pyjama aandoen. Ja, het is niet makkelijk om perfecte nagels te krijgen.

Dat is dan ook de reden dat wij op de redactie grote fans zijn van de fijne Essie nagellak. De kleur is één keer zoals hij hoort te zijn en door het brede borsteltje krijg je het er makkelijk op. Doordat je maar één laag nodig hebt, is de nagellak ook zo droog en dat verkleint weer de kans op schade nog voordat je het huis bent uit geweest. We like!

Nog een plus aan de Essie nagellak zijn de vrolijke kleurtjes met altijd leuke namen. De lentecollectie van Essie heet dit jaar Flowerista. We zijn vooral dol op het paarse lakje, waar de collectie naar is vernoemd en ook over de Garden Variety (een diep zeegroen/blauw) zijn we enthousiast! Maar er zitten ook romantischere kleurtjes tussen.

Er is ligt momenteel nog een speciale Essie collectie in de schappen, de Cashmere Matte lakjes. Deze kleuren zijn perfect als je voor een nude look wilt gaan. De kleuren hebben een matte, parelachtige glans, wat voor een bijzonder effect zorgt op je nagels. In deze collectie vind je taupe (Coat Couture), beige (All Eyes On Nudes) en een zachtroze teint (Just Stitched).

Essie nagellak is te koop via Bol.com en bij andere geselecteerde officiële verkooppunten.

www.essie.nl

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties