0

bindweefselmassage gezicht bodyfix 640Ons gezicht is ons visitekaartje en daarom doen veel van ons dan ook alles om een zo goed mogelijk uitziend gelaat te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de creme die je op je gezicht smeert als je opstaat en gaat slapen, het trouw afhalen van make-up en zo nu en dan een huidbehandeling laten doen bij de schoonheidsspecialist.

Maar volgens Bodyfix, een salon in Amsterdam Zuid,  is dit niet genoeg: zij bieden een bindweefsel massage aan voor het gezicht. Hiermee zorg je ervoor dat de conditie van de huid zichtbaar verbetert. Onderhuidse vetophopingen en verklevingen verdwijnen, de huid krijgt een betere doorbloeding en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Het resultaat? Een direct stralendere huid. De behandeling wordt ook wel omschreven als een non-chirurgische facelift!

ILFN’s chef redacteur Michelle mocht gisteren op de tafel van Bodyfix’ Agnieszka plaatsnemen om een behandeling aan den lijve te ondervinden. Een ontspannende behandeling is het zeker niet: het kan zelfs een beetje pijn doen, zeker als je veel vetophopingen en verklevingen hebt. De super aardige Agnieszka neemt je gezicht eerst goed onder de loep en stelt een aantal vragen om te ontdekken hoe stevig ze aan de slag moet gaan om het gewenste resultaat te bewerkstelligen.

Michelle verliet Bodyfix met een rood en wat gevoelig gezicht maar nu, een dag na de behandeling, is dat weggetrokken. Wel voel je dat er stevig is gemasseerd. Michelle had niet echt last van rimpeltjes maar haar gezicht ziet er wel stralender uit dan voorheen, iets wat waarschijnlijk komt omdat de doorbloeding is verbeterd door de behandeling.

Ook interesse in een bindweefselbehandeling voor je gezicht? Neem dan contact op met Bodyfix!

  • bodyfix bindweefselmassage gezicht

www.bodyfix.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties