0

image3Jaja, nu weten we het wel weer: iedereen is in rep en roer, omdat het zogenaamd ‘bijna’ zomer is. Ondertussen fietsen er nog genoeg mensen met handschoenen aan naar kantoor in de ochtends omdat het buiten nog winters fris is! Wij halen de zomer dus op andere manieren alvast in huis.

En wel met het nieuwe geurtje van Dolce en Gabbana: Floral Drops. De naam van de geur zegt het bijna allemaal, we ruiken een heleboel wilde bloemen en wanen ons zo op een magisch plekje midden in de natuur met een warm zonnetje. Dat betekent niet dat het geurtje niet super goed past bij een summer in the city op druk en gezellig terras. Gegarandeerd dat de knappe jongen, die zij aan zij met je op de picknickbank zit, het geurtje opmerkt en je stiekem besnuffelt.

Het is echt zo een geurtje dat je de hele zomer lang kan dragen, waardoor de geur samensmelt met je herinneringen aan die tijd. Als jij ‘s winters dan een papaya bloem, een amaryllis, een narcis of een waterlelie ruikt, wordt je zo mee teruggenomen naar die heerlijke tijd! Ook het flesje van het parfum draagt bij aan die een zonnige vibe. De flacon is mintgroen, van matglas en de bloem bovenop de dop maakt het geheel af.

De campagnebeelden zijn wat ons betreft een perfecte match met het luchtje, zeker met model Kate King in de hoofdrol. Ze is prachtig op de foto gezet door mister Domenico Dolce himself en Stefano Gabbana trad tijdens de shoot op als artistiek directeur. Het luchtje is vanaf nu overal te verkrijgen in verschillende groottes: 30 ml, 50 ml, 75ml.

Wij sniffelen nog even verder en wanen ons zo alvast een paar maanden in de toekomst! Klik hier of op één van de foto’s om de geur te bestellen bij Douglas.nl.

www.dolceandgabbana.com

(Beeld: ILFN)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties